Головна » 2017 » Октябрь » 24 » Вплив шкідливих звичок на стан здоров’я людини
15:28
Вплив шкідливих звичок на стан здоров’я людини

24.10.2017

Вплив шкідливих звичок на стан здоров’я людини

У Калуський колежд культури і мистецтв завітали працівники інформаційно-бібліографічного відділу Калуської центральної районної бібліотеки. До уваги слухачів було представлено велнес-тренінг «Вплив шкідливих звичок на стан здоров’я людини».

Людський організм забезпечений глибокими резервами надійності і міцності, а також здатністю до компенсації і адаптації до різних умов. Спосіб життя, звички і повсякденна поведінка безпосередньо впливають на реалізацію наших можливостей.

На жаль, більшість людей досить рано починають вести такий спосіб життя, який негативно позначається на їх самопочутті і тривалості життя. Такі згубні звички призводять до швидкого витрачання можливостей організму, розвитку багатьох хвороб і передчасного старіння. Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я вважаються справжнім лихом, позбавляючи життя величезну кількість людей. Вживання спиртних напоїв та наркотичних засобів, а також паління – джерело згубного впливу на організм.

Бібліограф центральної районної бібліотеки – Галина Земба розповіла студентам троьх груп: видовищно-театралізовані заходи, образотворче мистецтво та бібліотечна справа, як шкідливі звички впливають на організм людини, зокрема у  молодому віці.

Познайомила студентів з новою літературою, яка надійшла у бібліотеку.

Шкідливі звички та їх наслідки – жахливі, оскільки порушується робота абсолютно всіх органів і систем організму, розвиваються важкі хронічні захворювання, втрачається зв’язок із зовнішнім світом, страждають рідні та близькі.

На завершення, підводячи підсумки тренінгу, усі присутні прийшли до висновку: сила волі, що дозволяє сказати тверде «НІ» всім пагубним пристрастям, збереже здоров’я та життя. Отож, будьмо всі здорові!

Переглядів: 234 | Додав: kalushlibr | Теги: велнес-тренінг, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar