Головна » 2017 » Сентябрь » 9 » «У світ книги – через комп’ютер» Інтерактивний бібліоурок
13:05
«У світ книги – через комп’ютер» Інтерактивний бібліоурок

9 вересня 2017 р.

«У світ книги – через компютер»

Інтерактивний бібліоурок

(присвячено Всеукраїнському дню бібліотек)

Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.

Всеукраїнський день бібліотек встановлений в Україні «…враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства та підтримуючи ініціативу бібліотечної громадськості…» згідно з Указом Президента України «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек» від 14 травня 1998 р. № 471/98.

З наближенням Всеукраїнського дня бібліотек в інтернет-залі Калуської центральної районної бібліотеки відбувся інтерактивний бібліоурок: «У світ книги – через комп’ютер».

Учасниками були працівники бібліотек-філій Калуської ЦБС та користувачі бібліотеки, які за філіжанкою чаю разом з бібліографом інтернет-залу Іриною Савчук обговорювали питання, які цікавили усіх присутніх. А саме: «Чи витіснить комп’ютер книгу?», «Книга і комп’ютер: за чим майбутнє?», «То що ж важливіше: книга чи комп’ютер?». Підчас уроку  всі з цікавістю переглянули мультимедійну презентацію «Книга чи комп’ютер?».

На завуршення зустрічі користувачі ділились своїми враженнями та висновками, що ж все таки для кожного з них важливіше.

 

Перегляньте наступне:

https://www.dilovamova.com/

 http://kpi.ua/

http://www.refs.in.ua/

http://www.dofaq.com/ua/

http://calendate.com.ua/

 

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 288 | Додав: kalushlibr | Теги: новини, бібліоурок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar