Головна » 2016 » Октябрь » 14 » Калущина представила свою експозицію в рамках виставки: «Область у державотворчих процесах»
13:52
Калущина представила свою експозицію в рамках виставки: «Область у державотворчих процесах»

14 жовтня 2016 р.

Калущина представила свою експозицію в рамках виставки:

«Область у державотворчих процесах»

З нагоди святкування Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці в м. Івано-Франківську в Народному домі «Просвіта» відбулося відкриття виставки документів та фотоматеріалів «Область у державотворчих процесах», присвяченої 25-річчю незалежності України. Експозиція проведена за дорученням голови облдержадміністрації Олега Гончарука.

14 жовтня 2016 року представлено експозицію від Калуського району, яка  була організована центральною районною бібліотекою з залученням матеріалів поданих відділами районної державної адміністрації.

Презентував виставку  Роман Матіїв – начальник інформаційно-аналітичного відділу РДА та акцентував увагу на представлених документах, які відображають процеси державотворення на Калущині.

Участь у заході взяли заступник голови ОДА Ігор Пасічняк, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул, Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків, керівники структурних підрозділів ОДА, громадськість Прикарпаття.

  За словами Ігоря Пасічняка, за роки незалежності нашої держави було напрацьовано значну кількість документів, спрямованих на розвиток України.

Михайло Січка, в.о. голови “Просвіти” зазначив, що спершу під експозицію планувалось виділити два зали – але через велику кількість матеріалів зайняли три, і все одно не змогли розмістити все.« На жаль, сучасне покоління не знає про всі події на шляху становлення України. Такі виставки покликані висвітлити важливі моменти життя українців і їх необхідно організовувати частіше», – констатував  п. Михайло.

Переглядів: 274 | Додав: kalushlibr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar