Головна » 2018 » Февраль » 20 » День Героїв Небесної Сотні
16:35
День Героїв Небесної Сотні

 

20 лютого 2018 р.

День Героїв Небесної Сотні

В читальному залі центральної районної бібліотеки зібралися користувачі за круглим столом для участі в патріотичному діалозі «Будемо памятати допоки живемо», присвяченого вшануванню Героїв Небесної Сотні.

«Витає дух нескореної волі, гримлять щити, молитви і пісні. Рядами рівними між нас ідуть герої – усі, хто голову поклав в ці темні дні». Такими рядками розпочала модератор ділогу – провідний бібліотекар Калуської центральної районної бібліотеки Любов Боян.

Присутні згадували ті події, які змінили життя нашої країни: лютий 2014, Майдан, розстріли … Скільки людей чекали повернення до домівок рідних та близьких: батьків, дітей, онуків, добровільних воїнів-захисників. З острахом спостерігали вдень та вночі за подіями переглядаючи новини на різних телеканалах, тамуючи подих на черговій журналістській інформації. Скільки було пролито гірких сліз… Учасники діалогу розповідали про себе, своїх друзів, знайомих, колег, які побували в ці буремні дні на Майдані. Зі слізьми на очах були ці спомини, а по іншому і не могло бути. Адже у цій боротьбі страждали та гинули найкращі – цвіт України.

На завершеення – присутні хвилиною мовчання вшанували память про відважних Героїв Небесної Сотні.

Переглядів: 242 | Додав: kalushlibr | Теги: День Героїв Небесної Сотні, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar