Головна » 2018 » Январь » 17 » День фахівця. Вчаться бібліотекарі Калущини
15:05
День фахівця. Вчаться бібліотекарі Калущини

2018.01.17                                         

День фахівця. Вчаться бібліотекарі Калущини

На базі Калуської центральної районної бібліотеки відбувся День фахівця, на який були запрошені  бібліотечні працівники Калуського району.

Відкрила  заняття директор Калуської районної ЦБС Світлана Сокульська, яка познайомила присутніх з новими директивними матеріалами та окреслила завдання на І квартал 2018 року. Провідні методисти центральної районної бібліотеки (Тетяна Шеремета та Тетяна Мельник) надали бібліотекарям району консультації щодо відзначення бібліотеками знаменних та пам’ятних дат у лютому 2018 року, зробили  огляд методичної літератури, надали фахові поради щодо участі в новому загальносистемному проекті з популяризації кращих зразків української літератури серед користувачів «Перлини української літератури».

Згідно Указу Президента України «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років» та з метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України в центральній районній бібліотеці бібліограф інтернет-залу Ірина Савчук розповіла про ті історичні події та представила документальну екранізацію спогадів генерал-хорунжого Всеволода Петріва «Спогади генерал-хорунжого армії УНР В. Петріва».  Дія розгортається під час Перших Визвольних Змагань 1917-1921рр.

Усі присутні взяли участь в практичному завданні: підготували та провели літературно-мистецький калейдоскоп в рамках бібліотечного проекту «Шедеври світової літератури».  В заході проявили активність та високу фаховість працівники  бібліотек-філій: с.Бережниця (Мар’яна Суслик) , с. Новиця (Марія Василишин, Ольга Рурак), с.Завій (Ніна Костів) та інші. Відповідальний за проведення літературно-мистецького калейдоскопу – провідний методист Тетяна Мельник.

Завідуюча бібліотеки-філії с. Кропивник – Наталія Русановська презентувала майстер-клас з проведення літературно-мистецької композиції  «Величний і вічний Василь Стус» (до 80 років від дня народження українського поета, патріота, перекладача).

Переглядів: 254 | Додав: kalushlibr | Теги: семінар, новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar