Головна » 2017 » Февраль » 9 » День безпечного Інтернету у Калуській ЦРБ
15:34
День безпечного Інтернету у Калуській ЦРБ

09.02.2017

День безпечного Інтернету у Калуській ЦРБ

Прогресивне людство цьогоріч 7 лютого відзначило День безпечного Інтернету (Safer іnternet day). Дана проблема давно вже стала однією з глобальних. Традицію відзначення цього дня запровадили в Європі в 2004 році, бо питання інформаційної безпеки виявилися актуальними для різних країн світу. В тому, щоб зробити Інтернет чистішим і безпечнішим зацікавлений будь-який інтернет-користувач. Кожний шостий житель Землі регулярно працює у Всесвітній мережі.

У Інтернет-залі Калуської центральної районної бібліотеки 9 лютого відбувся мультимедійна подорож «День безпечного Інтернету». Метою якої було досягнення об'єднання зусиль для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді. На даному заході було розглянуто такі питання: позитивні та негативні сторони мережі; чого остерігатись в Інтернеті; що таке інтернет-шахрайство або фішинг; 10 основних правил користування Інтернетом тощо.

Присутніми були студенти коледжу культури і мистецтв, які на завершення подорожі ділились своїми враженнями та досвідом користування всесвітньою мережею.

Дізнайтеся більше:

- День безпечного Ітернету на www.saferinternetday.org , включаючи інформацію про заходи в Україні: https://www.saferinternetday.org/web/ukraine/sid

- День безпечного Інтернету в Україні у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/UkraineSID

- День безпечного Інтернету у Твіттері:

https://twitter.com/UkraineSID

Якщо у Вас є запитання, будь ласка, звертайтесь до Національного комітету Дня безпечного Інтернету в Україні на адресу електронної пошти: ukraine.sid@gmail.com

Переглядів: 376 | Додав: kalushlibr | Теги: новини, статті | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar