Головна » 2020 » Май » 19 » 100000 книг для сільських бібліотек
15:24
100000 книг для сільських бібліотек

У нас сьогодні чудова подія! У рамках акції «100000 книжок для сільських бібліотек» Калуська районна централізована бібліотечна система отримала 54 примірники інтерактивних книжок для маленьких читачів наших сільських бібліотек-філій.

Щиро вдячні Фундації Дарини Жолдак та партнерові Новій Пошті (@nova.poshta.official і @foundDZ ) за розуміння сьогоднішнього складного становища бібліотек в Україні, за надважливу допомогу в оновленні фондів і їх найвразливішої частини – дитячих видань. Низький уклін Вам за турботу про розвиток наших маленьких користувачів, що мешкають у сільській місцевості і не мають доступу до хорошої сучасної книги, а у батьків часто немає можливості купити таке видання.

 

Хочемо зазначити, що всі книги мають доповнену реальність. Якщо родина має смартфон, дитина може скористатися інструкцією на звороті книги і оживити за допомогою спеціального мобільного додатку казку. Вдячні за підтримку маленьких читачів наших бібліотек. Беззаперечно ці книги будуть затребувані та улюбленими у наших дітлахів. З нетерпінням очікуємо завершення карантину, щоб передати цю літературу до бібліотек-філій Калуської ЦБС.

Переглядів: 166 | Додав: kalushlibr | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 0
avatar